Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

DoubleCafé ! ! !

Ποιος είναι ο Θωμάς Μανώλης ;



Μια αποκλειστική συνέντευξη ενός ανθρώπου που για μου την δώσει πέρασε αρκετός καιρός, αν και φίλοι με τον Θωμά, δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις.

Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να περνά και απαρατήρητος. Αν όμως μπει κάποιος στην διαδικασία να μιλήσει μαζί του, θα διαπιστώσει ότι είναι ξεχωριστός της σημερινής προβληματισμένης κοινωνίας, όχι γιατί δεν αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τους υπόλοιπους, αλλά γιατί ποτέ δεν θα τον δεις σκυθρωπό και προβληματισμένο.

Αν καταφέρεις κάποια στιγμή και γίνεις φίλος του, τότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι πολιτική η διπλωματική του φιλοσοφία, αλλά τρόπος ζωής !

Κάνοντας τον παρέα διαπιστώσεις ότι δεν είναι βολεμένος και καθόλου συμβιβασμένος, απλά έχει βρει τις ισορροπίες μεταξύ αυτών που αγαπά και πιστεύει, δημιουργώντας ένα περιβάλλον επαγγελματικό και φιλικό, που ο ίδιος πιστεύει και υποστηρίζει, χωρίς να είναι δήθεν !

Είναι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει μέσα στον γάμο του δύο παιδιά που φοιτούν σήμερα σε ανώτερες σχολές.    

Επαγγελματική του Αγάπη

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Θωμάς από κοντά, θα σας έλεγα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει με αγάπη και τεχνογνωσία στον αθλητικό χώρο.
Είναι κάτοχος Προπονητικού Διπλώματος Α. ΟΥΕΦΑ και  πολλά χρόνια Προπονητής σε διάφορες ομάδες του Ποδοσφαίρου και έχει προσφέρει πολλά στην ποιότητα και την αναβάθμιση των παικτών του αθλήματος.
Έχει συμμετάσχει ως προπονητής μεταξύ άλλων στις ομάδες :
Α.Ο. Κερατσινίου
Α.Ο. Ζέας
Α.Ο. Ελευθερίας Μοσχάτου, ενώ
σήμερα είναι Προπονητής της Π.Α.Ο. – ΡΟΥΦ.
Στην προπονητική του δράση έχει αναδείξει πληθώρα Νέων Σημαντικών και Καταξιωμένων σήμερα ποδοσφαιριστών.

Όποιος έχει την τύχη να μιλήσει μαζί του
αντιλαμβάνεται την γενικότερη παιδεία του και την βαθιά του γνώση στον αθλητισμό, χωρίς έπαρση δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός παίκτη η μιας ομάδας, αλλά και στην αθλητική παιδεία – συμπεριφορά εντός η εκτός αθλητικού στίβου.  

Θα τον ακούσετε να λέει : 
Καλός Αθλητής είναι αυτός που συνδυάζει το Ταλέντο με την Τεχνογνωσία και την αθλητική Παιδεία, συμπληρώνοντας ότι, 
η Παιδεία και το Ήθος ενός αθλητή θα πρέπει να είναι ίδια τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και έξω από αυτόν.

Και αυτό το τηρεί κατά γράμμα, πάνω απ’ όλα ο ίδιος !


Είναι όμως και ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου καταστήματος στον χώρο της εστίασης με την επωνυμία   DoubleCafé ! ! !


Έναν χώρο που έφτιαξε ο ίδιος με πολύ μεράκι. Όποιος επισκεφθεί τον χώρο αυτόν θα διαπιστώσει γιατί φέρει την ονομασία Double !
Συνδυάζει δύο χαρακτηριστικά που ανήκουν στον χαρακτήρα του επιχειρηματία και εκεί κρύβεται και η επιτυχία του !
Έχει παντρέψει την Απλότητα του χώρου  με την Ποιότητα των προϊόντων !

Πολλές φημισμένες περιοχές του Κέντρου των Αθηνών θα ζήλευαν την πελατεία και την απλότητα συνδυασμένη με την ποιότητα που προσφέρει το Double Café, του αγαπητού σ’ όλους μας επιχειρηματία Θωμά Μανώλη.  
  
Κλείνοντας 14 χρόνια στην πόλη του Μοσχάτου Αττικής, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 90, λειτουργεί ανελλιπώς το Double Café που έχει γίνει στέκι πολλών επωνύμων του χώρου στον Αθλητισμό, της Κεντρικής και Τοπικής Κοινωνίας της Πολιτικής, της Τέχνης και των Γραμμάτων.

Σύνδεσμος > Double Cafe !

* Όποιος επισκεφτεί το Double Café και είναι λάτρης του Κρασιού, της Μπύρα, του Ούζου μην ξεχάσετε να το συνοδέψετε με την Μοναδική Σπεσιαλιτέ του καταστήματος που είναι αραβική πίτα με την υπέροχη γέμιση με βάση το κοτόπουλο.

* Οι λάτρεις των σπορ έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια με την παρέα τους, σε τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων με ανάλογο ηχοσύστημα, απ’ όλες τις πλευρές του καταστήματος. 

Δημοφιλή Άρθρα